ایادانستن حق بیماران استdanestan-hagh-healt.ir

به نظرشما ندانستن بهتر است یا دانستن؟…مساله این است.

دانستن حق بیماران است وبی اطلاعی بیمار از وضعی که در آن قرار دارد، موجب می شود او تا پایان عمر با ابهام و نگرانی زندگی کند. چنین شرایطی نیز باعث خواهد شد بیمار دچار وسواس فکری شده و در نتیجه اعتماد خود را نسبت به کادر پزشکی از دست بدهد.
آموزش به بیمار: دانستن، حق بیمار است.

دانستن حق بیماران است
آیادانستن حق بیماران است| آموزش به بیمار

اخلاق حرفه ای اعضای سازمان نظام پزشکی کشور:

سال گذشته راهنمای عمومی اخلاق حرفه‌ای اعضای سازمان نظام پزشکی کشور منتشر شد که در آن حقوق بیماران و تکالیف پزشکان درباره ارائه اطلاعات از شرایط بیماری افراد، پرونده سلامت بیماران، حق انتخاب روش درمانی از سوی بیمار واینکه دانستن حق بیماران است

حقوق بیماران درآیادانستن حق بیماران است :

“تمام اطلاعات مربوط به بیماری که دانستن آنها برای تصمیم‌گیری بیمار در مورد نحوه ادامه روند تشخیصی و درمانی یا سایر تصمیم‌گیری‌های زندگی لازم است، باید بر اساس سطح درک، سواد و وضعیت بیمار به نحوی که برای بیمار قابل درک باشد، در اختیار بیماران یا تصمیم‌گیرندگان جایگزین آنها قرار داده شود”.دانستن حق بیماران است

ارائه اطلاعات به بیمار :

همچنین تاکید شده “مواردی که ارائه اطلاعات مرتبط با بیماری در بردارنده خبر ناگوار در مورد تهدید جدی سلامت بیمار است و بیم آسیب دیدن بیمار می‌رود، لازم است روند دادن اطلاعات به بیمار به صورت تدریجی و با استفاده از روش‌های استاندارد دادن خبر بد باشد. در هر حال محدود کردن حق بیمار بر آگاهی از همه اطلاعات مربوط به سلامت خود، موجه نیست”.

آیادانستن حق بیماران است
آیادانستن حق بیماران است

ایادانستن حق بیماران است درآموزش به بیمارگفت :

در وهله اول باید پرسید که آیا باید اخبار ناگوار درباره سلامتی بیماران به آنها داده شود یا خیر؟.

اگر فردی به سرطان یا بیماری خطرناکی چون ایدز مبتلا شده است، پزشک باید موضوع را به بیمار اطلاع دهد یا بیماری‌اش را پنهان کند؟.

پزشکان مکلفند که اطلاعات کافی را درباره بیماری در اختیار بیماران‌شان قرار دهند. زیرا بیمار حق دارد وضعیت سلامتی‌اش را بداند.

آیادانستن حق بیماراست،پزشکان امید واهی ندهند

حق افراد است که از وضعیت سلامتی‌شان اطلاع داشته باشند، افزود: بنابراین هیچ دلیل موجهی نمی‌توان پیدا کرد که اطلاعات لازم درباره بیماری افراد را به آنها نگوییم.

وی بااشاره به آیادانستن حق بیماراست ادامه داد وگفت:

البته در گذشته استدلال می‌شد برای اینکه بیماران را امیدوار نگه داریم، واقعیت را به آنها نگوییم، اما  به تدریج این استدلال دیگر پذیرفته نیست. زیرا بیماران نسبت به نوع درمان‌هایی که به آنها داده می‌شود، مراجعاتی که باید داشته باشند و… اطلاعات پیدا کردند، درصد باسوادی بالا رفته و قابلیت سرچ در اینترنت وجود دارد و به هر حال بیماران متوجه وضعیت‌شان خواهند شد.

دانستن حق بیماران است
دانستن حق بیماران است

صداقت بابیماران درسوال ایادانستن حق بیماران است؟:

بنابراین باید با بیمار به صورت کاملا صادقانه صحبت کرد و به او امید داد، اما نه امید واهی. بنابراین آیادانستن حق بیماران است گفت:افراد باید درباره سلامتی‌شان اطلاع داشته باشند تا بتوانند برای ادامه زندگی‌شان برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: ایادانستن حق بیماران است :

فردی که می‌داند به یک بیماری مبتلاست و دوره زندگی‌اش کوتاه است، قاعدتا می‌تواند برنامه‌ریزی کند تمام این استدلالات به ما کمک می‌کند که حتما بیمار را در جریان جزییات بیماری‌اش قرار دهیم.

ارایه کمک های اولیه | آموزش به بیمار | بیمارستان قائم مشهد
,

ارائه کمک های اولیه

همیشه يادگيری کمک‌های اوليه‌ از يک‌ کتاب‌ راهنما يا يک‌ دوره‌ آموزشی، با آنچه‌ در واقعيت‌ اتفاق‌ مي‌افتد کاملاً مشابه‌ نيست‌. اکثر ما در برخورد با موارد حقيقي‌ دچار نگرانيی می شويم‌. با مقابله‌ کردن‌ با اين‌ نوع‌ احساسات‌، بهتر قادر به‌ برخورد با موارد غيرمنتظره‌ خواهيم‌ بود...
آلرژی فصلی چیست؟ | آموزش به بیمار | بیمارستان قائم مشهد
,

آلرژی فصلی چیست؟

آلرژی فصلی چیست بهار ، موسم طراوت و فصل آغاز رويش و تازگی ، برای بعضی ها زمان شروع حساسيت های آزاردهنده فصلی است. عده ای در کلينيک ها و به دنبال راهي برای تسکين عطسه ، سرفه و رفع خارش چشمها هستند.ولی آيا راهی برای درمان وجود دارد؟
بیماریهای دریچه ای قلب آموزش به بيماران MVR-AVR
, ,

بیماریهای دریچه ای قلب آموزش به بیماران MVR-AVR

بیماریهای دریچه ای قلب MVR-AVR  راجب علائم ، جراحی ، فعالیت ها ، دارودرمانی ، توصیه های مهم درموردمصرف دارو ، رژیم غذایی ، مراقبت ازخودبعدازترخیص ازبیمارستان قائم ، ورزش ، شروع به کار ، توصیه های مهم و...
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *