بیمارستان قائم مشهد
مرکزآموزشی،پژوهشی ودرمانی قائم
GHAEMHOSPITAL

بیمارستان قائم مشهد-ghaem-hospital
بیمارستان قائم مشهد (عج) GHAEM-HOSPITAL یاهمان مرکزآموزشی،پژوهشی ودرمانی قائم حدودا در شمال غرب حرم مطهر حضرت رضا (ع) بوده و در منطقه ای به نام احمدآباد سابق مشهد واقع گردیده است. حدود جغرافیایی آن از شمال به خیابان احمدآباد و از جنوب به خیابان کوهسنگی و از شرق به هنرستان شهید بهشتی و از غرب به خیابان پرستار منتهی می گردد.
امکانات موجوددربیمارستان قائم مشهد | GHAEM-HOSPITAL
اورژانس بیمارستان قائم :
جراحی، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، ارولوژی، داخلی، قلب، اعصاب، آی سی یو اورژانس اعصاب و آی سی یو اورژانس داخلی و جراحی، سی سی یو اورژانس قلب، آی سی یو استروک، آی سی زنان
درمانگاههای بیمارستان قائم مشهد :
جراحی عمومی، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، ارتوپدی، ارولوژی، جراحی اعصاب، جراحی پلاستیک، توراکس، بیهوشی، خون، پوست، عفونی، غدد، قلب باز ریه، روماتیسم، گوارش، روانپزشکی، جراحی قلب باز، اعصاب، چشم (فقط درمانگاه)، تغذیه
پاراکلینیک بیمارستان قائم :
Densitometry، برونکوسکوپی، اودیومتری، فیزیوتراپی، آزمایشگاهها (پاتولوژی، سیتولوژی، میکروب شناسی، بیوشیمی، خون شناسی، انگل و قارچ شناسی، سرم شناسی، هورمون شناسی، ایمونولوژی ژنتیک، آزمایشگاه اورژانس)، بخش رادیولوژی، سونوگرافی، پزشکی هسته ای، آنژیوگرافی، رادیوتراپی، آندوسکوپی، اکوکاردیوگرافی، کاتتریسم، تراکم استخوان، تست ورزش، CT Scan، MRI، EMG، ECG اکوداپلر
ارزشهای مرکزآموزشی،پژوهشی ودرمانی قائم :
- ماسلامت مردم رادراولویت قرارمیدهیم.
- تصمیمات ما منصفانه ، شفاف و به موقع است
- توجه به ایمنی بیمار و جلب رضایت بیماران
- اعتقاد به هویت و کرامت انسانی بیماران
- رعایت منشور حقوق بیماران
- حفظ اسرار بیماران
- ما صادقانه و با حسن نیت درگیر سلامت آحاد مردم هستیم.
- ما خود را در برابر کلمات ، اعمال و رفتارخویش پاسخگو می دانیم.

بیمارستان قائم مشهد | ghaem-hospital
بیمارستان قائم مشهد | ghaem-hospital
- موقعیت :مشهد – حاشیه خیابان احمد آباد و خیابان کوهسنگی
- احداث : ۱۳۳۹ هجری – شمسی
- مساحت عرصه :۳۵ هزار متر مربع
- اسامی : شهناز – دکتر مصدق – قائم (عج)
با توجه به اینکه تنها بیمارستان ویژه آموزش در آن زمان، بیمارستان شاهرضا (امامرضا(ع) کنونی) بود و این بیمارستان به سبب تعلق به آستان قدس رضوی، زیر نظر تولیت این آستان مقدس اداره میشد و استادان آن هم در استخدام آستان قدس بودند، دانشگاه، در این بیمارستان اختیاراتی نداشت. با توسعه روزافزون دانشکده پزشکی، نیاز به وجود یک بیمارستان اختصاصی در امر آموزش احساس میشد؛ بدین منظور، زمینی به مساحت ۳۵هزار مترمربع در ابتدای خیابان احمدآباد (منطقه احمدآباد سابق)، در اختیار دانشگاه قرار گرفت و طرح احداث یک درمانگاه و یک بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابی تهیه شد.
ساخت بنای بیمارستان قائم مشهد :
در سال ۱۳۳۹ با حضور استادان دانشگاه پزشکی، دکتر سامی راد، کلنگ بیمارستان قائم مشهد را به زمین زد و یک لوح طلا که حاوی مشخصات آن بود به یادگارِ این بنای تاریخی در زیر بنا قرار داده شد، اما ساخت بنای بیمارستان، مدت زیادی به طول انجامید.درسال ۱۳۴۶، هفتهزار مترمربع ساختمان به منظور راهاندازي كلينيكهاي بيمارستان آماده شد. سپس در سال۱۳۵۰ از بخشهاي مختلف بيمارستان در ۶ طبقه ( ۴ طبقه فوقاني و ۲ طبقــه تحتـانـي ) بهـرهبـرداري شد.
اسامی بیمارستان قائم مشهداز ابتدا تابه امروز :
این بیمارستان، ابتدا «شهناز»، بعد «دکتر مصدق» و سرانجام «حضرت قائم(عج)» نامیده شد.
دکتر شاهینفر در سال ۱۳۴۸ از بیمارستان شاهرضا کنارهگیری و درمانگاه جراحی را برای آموزش دانشجویان راهاندازی کرد و سپس سایر درمانگاهها نیز راهاندازی شده و دکتر احمد مجیب مسئولیت آنها را به عهده گرفت.
آزمایشگاه و رادیولوژی مرکزآموزشی،پژوهشی ودرمانی قائم :
در ضلع غربی بیمارستان قائم مشهد ، آزمایشگاه جراحی تجربی با مسئولیت دکتر سید محمود رضائیان که دستیار پزشکی عملی بود راه افتاد و دستیاران جراحی، اعمال جراحی بر روی حیوانات را در آنجا انجام میدادند. در این هنگام که مدیر گروه رشتههای جراحی و رادیولوژی بودم، دکتر علی علیزاده ریاست بخش رادیولوژی را به عهده داشت.
افتتاح بخش جراحی :
در سال ۱۳۵۲ نخستین بخش جراحی بیمارستان قائم مشهدآماده بهرهبرداری شد .البته در ابتدا نواقص زیادی داشت و به تدریج تکمیل شد؛ هرگاه ضمن عمل جراحی، کمبودی احساس میشد از بیمارستان خصوصی تأمین میشد و کار آموزش ادامه مییافت.
بخش قفسه صدری یاتوراکس بیمارستان قائم مشهد :
بخش جراحی توراکس (قفسه صدری) نیز ابتدا در جراحی۲ بود، سپس بخش مستقلی به این منظور تأسیس شد. از آن به بعد بخشهای دیگری هم به ترتیب در این بیمارستان راهاندازی شد.
بخش های جراحی پلاستیک ، ترمیمی واطفال :
مرکزآموزشی،پژوهشی ودرمانی قائم ، بخشهای جراحی پلاستیک، ترمیمی و اطفال بخش مستقلی را تشکیل دادند و دکتر قربانیان بخش اورولوژی را تأسیس کرد. پس از آن، متخصصان کلیه که در بخش داخلی بودند بخش مستقلی را راهاندازی کردند، دکتر فرید آزمایشگاه ایمونولوژی را راه انداخت که برای پیوند کلیه ضروری بود. بخشهای دیالیز و ICU نیز که لازمه پیوند کلیه بود، تأسیس شد و با همکاری دو بخش کلیه و اورولوژی، بخش پیوند کلیه فعالیت خود را آغاز کرد.
افتتاح بخش ارتوپدی وجراحی اعصاب بیمارستان قائم مشهد :
پس از آن، دکتر جعفر امینی و دکتر محمد مظفری بخش ارتوپدی بیمارستان قائم را تأسیس کردند و دکتر غلامرضا امیرشیبانی نیز بخش جراحی اعصاب را راه انداخت که به سبب زیادی تصادفات و ازدیاد بیماران، این بخش توسعه پیدا کرد و متخصصان زیادی به این گروه پیوستند.
بخش سوختگی مرکزآموزشی ، پژوهشی ودرمانی قائم :
در ضلع شمال غربی بیمارستان قائم مشهد، بیمارستانی خصوصی به نام «فرح» قرار داشت. دکتر مژدهی رئیس دانشگاه وقت، آنجا را خریداری کرد و چون ساختمان آن مجزا بود به بخش سوختگی اختصاص یافت.
بخش های داخلی : قلب، اعصاب، کودکان، رادیولوژی وپوست :
به گفته وی، پس از آن بخشهای داخلی۱، قلب، اعصاب، کودکان، رادیولوژی و پوست اضافه شدند، تا اینکه در سال ۱۳۵۵ با انتقال چندتن از متخصصان گوش و حلق و بینی از بیمارستان شاهرضا به قائم و همکاری تعداد دیگری از متخصصانِ این رشته، یک بخش مستقل با ۳۰ تخت تشکیل و جراحیهای میکروسکپی و آندوسکپی، جراحی با لیزر و عمل بر روی حلزون گوش هم در این بخش راهاندازی شد.
بخش سی تی اسکن، جراحی قلب باز، وتکنولوژی پیشرفته برای عکسبرداری :
البته در سال۱۳۵۴ نیز با هدف توسعه بيمارستان قائم مشهد، زيربنايي به مساحت ۱۰هزار مترمربع آغاز به ساخت شد که در سال ۱۳۶۲ به بهرهبرداري رسید. همچنين به دلیل نياز استان به بخش سيتياسكن، در سال ۱۳۶۴ در طبقه زیرین بيمارستان، اين بخش هم راهاندازي شد. از سال ۱۳۶۹ با همت افراد خير و نيكوكار بخشهاي جديدي مانند جراحی قلبِ باز به بيمارستان افزوده شد. سال ۱۳۷۵ ساختماني در قسمت جنوبي بيمارستان ساخته و بيمارستان مجهز به دستگاه M.R.I با تكنولوژي پيشرفتهاي برای عكسبرداري از بيماران شد.
نوبت دهی اینترنتی بیمارستان قائم مشهد GHAEM-HOSPITAL :
درحال حاضر نوبت دهی اینترنتی مرکزآموزشی،پژوهشی ودرمانی قائم در همه حوزههای بهداشتی و درمانی فعال است و به استانهای همجوار نيز خدمات درمانی ارائه ميكند.